Како да се обложувате истовремено на различни букмејкери?

by
1 минути читање

BET-IBC ви нуди една опција која не смеете да ја пропуштите – да отворете VIP-IBC сметка. 

Нема да изгубите ниту една секунда повеќе за да ставите максималните влогови во сите најдобри букмејкери од Азија, ви се нудат најдобрите коефициенти плус, предностите што ги нудиме за играчите не постојат со индивидуална сметка на било кој букмејкер. 

 Предностите на VIP BET IBC се:

– повисоки границии на влогови;

– Најдобри коефициенти;

– Широк спектар на пазари за вклучените игри;

– Повеќе букмејкери: BetISN, Pinnacle (Pinbet88), Sbobet, Maxbet, SIngbet, Betdaq, BA133, AFB, CMD, GA288, GV, MMM, WINFT, Betfair, Matchbook,етц.

– Достапни спортови: Фудбал, бејзбол, хокеј на мраз, тенис, кошарка, крикет, рагби и американски фудбал досега, но листата постојано се шири.

Дополнително Ви се нудат и други опции кои ќе го олеснат процесот на поставување на влогови, како еквивалентни облози ставајќи ја вашата понуда на размена, и исто така една од најпознатите Future Fulfillment. За повеќе информации за тоа како да ја добиете VIP-IBC сметката и да почнете да ги искористите сите придобивки што ги има, контактирајте ги BET-IBC преку chat на www.bet-ibc.com/mk , Skype: help.bet-ibc , или пратете email на support@bet-ibc.com 

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани