Импресум

„24Фудбал“ е најстариот спортски портал кој опстојува на македонскиот интернет простор. Со работа започнува на 1 декември 2007 година. Во фокусот ни е фудбалот како убедливо најпопуларниот спорт. Според многумина тоа е најважната споредна работа во светот која одамна е повеќе од спорт.

Сопственик: 24 ФАН СПОРТ 2013 ДОО Скопје
ул. Антон Попов бр.121/а Гази Баба 1000 Скопје

Уредник: Ристе Ѓорѓиевски

Редакција: Бојан Наумовски, Душко Постолов

Фото: Кочо Сотировски

Контакт: info@24fudbal.com.mk тел: 078/456-004 , 070/930-937

@2024 – Сите права задржани