Како да гледате фудбалски натпревари во живо?

by
8 минути читање

Постојат безброј сајтови кои нудат бесплатен стриминг за следење на спорт, но оние кои барем еднаш гледале таков
натпревар знаат дека преносот се прекинува скоро на секои петнаесет минути, а
истото е поречено со реклами, а и на сето тоа се отвараат преку десет страници
кои додека се обидувате да ги затворите истите вашиот фаворит постигнува
погодок.

Овој водич ќе ви
покаже како да гледате спорт онлајн!

Нашето решение ви овозможува следење на натпревари без реклами, со добар
кавалитет на слика и без прекини.

Руската он-лајн
кладилница
1xBet, која својот производ на македонскиот онлајн
пазар
го нуди веќе подолго време ви нуди можност да гледате директни
преноси во живо без да направите депозит или какво и да било плаќање.

1. Посетете го сајтот на
обложувалницата
. Одберете јазик.

Официјалното
име на домен
от е 1xbet, но сепак обложувалницата постојано нуди
разни ‘’
мирор’’ линкови за да им овозможи на луѓето
непречен пристап до сајтот.
Обложувалницата има превод на страницата на македонски јазикко сајтот не се отвори веднаш на вашиот
јазик или ако е попогодно за вас да го користите производот на
англиски, отколку на македонски јазик во горниот десен агол, постои
опција за промена
на
јазикот.

2. Регистирајте се на сајтот.

Единствен
услов за гледање е да направите регистрација
.

Тоа се
прави многу брзо и има три опции
:

·        
Регистрација со еден клик (кое не ви го препорачуваме затоа што автоматски
се генерираат корисничко име и лозинка, кои понатаму можете да ги заборавите)

·        
Регистрација преку мобилен.

Треба
да се воведе вашиот мобилен телефонски број, кој се потврдува преку СМС-от кој
го добивате.


·        
Регистрација преку електронска пошта.

Тука е
потребно да внесете повеќе детали, а опцијата да го посочите вашиот мобилен
телефонски број не е задолжителна
.

3. Откако ќе направите регистрација,
одете во раздел
LIVE и одберете пренос на натпревар по ваша желба. Во
левата колона можете да изберете конкретен спорт, а истото можете да го
направите и на горниот панел.

Сите
натпревари кои се обележани со иконата
TV имаат бесплатен пренос и можете
да ги следите бесплатно.

4. Кликнете на натпреварот,
потоа на иконата со плеер
от и гледајте го вашиот меч!

ЛИНК КОН 1XBET БОНУС

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани