Излегоа слики од разговор на „Ватсап“ кои покажуваат дека од Кардиф му понудиле лет на Сала, но тој одбил (ФОТО)

by
1 минути читање

Мекеј го обвини Кардиф дека имале фудбалер од 17 милиони евра а дозволиле тој сам преку лаптоп од хотелот да си бара лет до Нант.

Ваквите тврдења на Мекеј, Кардиф ги демантираше, а сега се појави и разговор меѓу човекот од Кардиф задолжен за Сала и самиот фудбалер кој ја одбил понудата од клубот да му биде организиран лет.

Пораките се на француски и шпански.

Човекот од Кардиф: (палец емотикон)

Емилијано Сала: Благодарам многу

Човекот од Кардиф: Ништо пријателе. пишувам шпански подобро отколку што зборувам

Емилијано Сала: Ха ха многу добро

Човекот од Кардиф: Мојата дефојка зборува шпански. Таа е наставничка (споделува детали од комерцијален лет)

Човекот од Кардиф: Ова е една опција. Кардиф – Прис. Но рано е.

Емилијано Сала: Пријателе, добро е. Имам лет утре до Нант и се враќам во понеделник вечер во Кардиф. Вили Мекеј ми се јави.

Човекот од Кардиф: Во ред. Дали договори цена со него?

Емилијно Сала: Да, добро е. Ќе зборуваме утре пред да заминам за Нант.

Човекот од Кардиф: Во ред. Кое време леташ?

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани