Стојкоски потпиша нов договор со Македонија Ѓорче Петров

by
0 минути читање

Стојковски вели дека негова голема желба е да игра европски натпревари, па лесно се договорил за продолжување на престојот во Ѓорче Петров.

Голема беше желбата да играм европски натпревари со клубот од детството, така да лесно беше да дојдеме до договор со управата. Како и секогаш ќе давам максимум за да и следната сезона биде успешна за мене и Ѓорче“, рече Стојкоски.

Претходно Македонија Ѓорче Петров потпиша нови договори со Муарем Бајрами, Христијан Стевковски и Филип Мишевски.

Фото: Македонија ЃП

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани