„Надвор од теренот сум како Роналдињо“

by
1 минути читање

Рафиња вели дека надвор од теренот е како Роналдињо, а на теренот е како Ривалдо.

„Не знам многу каков е Ривалдо надвор од теренот, но знам дека Роналдињо на теренот и надвор од него секогаш беше истиот, секогаш се смее. Надвор од теренот сум како Роналдињо, а на теренот повеќе сум како Ривалдо, пофокусиран и посериозен“, вели Рафиња.

Ваквата изјава на Рафиња може да биде и погрешно протолкувана бидејќи Роналдињо имаше повеќе афери надвор од теренот, често се забавуваше, беше пијан, беше во затвор поради лажен пасош…, тоа не е случај со Рафиња, веројатно само мислеше на неговата насмевка и позитивно расположение.

Обложувај се онлајн на Моцарт, 100% бонус на прва уплата до 400 евра, регистрирај се на овој ЛИНК.


Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани