Ди Марија: Го гушнав Меси во ПСЖ и му реков…

by
2 минути читање

Ди Марија открива и што му кажал на Меси додека биле заедно во ПСЖ.

„Го гушнав Меси во ПСЖ и му реков: единствената работа за која сум благодарен е што имам можност да играм со тебе во клуб, што можам да те гледам секој ден“, открива Ди Марија.

„Ќе ја напуштам репрезентацијата на Аргентина по Копа Америка 2024, готово е за мене“.


@2024 – Сите права задржани