Чави: Мојата иднина? Уште работам, од раководството ништо не ми кажале!

by riste
1 минути читање

Чави вели дека е смирен, работи и очекува дека ќе биде тренер на Барселона и наредната сезона.

„Добар сум. Спијам мирно. Оваа година не беше таква каква што сакавме. Не можам да дочекам да почне следната сезона“, рече Чави.

„Мојата иднина? Се уште работам. За жал не ми кажале ништо засега“.

„Целта сега ни е да го сочуваме второто место и веќе ја планираме следната сезона, на која гледаме со оптимизам“.

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани