Голема дупка проголта дел од фудбалско игралиште! (ВИДЕО)

by riste
1 минути читање

На фудбалско игралиште во Алтона, Илиноис се случи чуден момент, наеднаш се отвори дупка која проголта дел од теренот и еден рефлектор.

По направените истражувања, констатирано е дека дупката настанала поради рушење на рудник длабоко под земјата.

Дупката е широка 30 метри, а длабока 10 метри.

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани