Кога игра Канте, Франција не губи, така е веќе 20 натпревари по ред!

by riste
1 минути читање

Нголот Канте има неверојатна серија, тој е без пораз со француската репрезентација на 20 натпревари по ред.

На минатиот меч Канте го урна рекордот за најмногу последователни натпревари без пораз со репрезентација, а сега само го зголемува.

Во тие 20 натпревари, 13 се победи, седум се нерешени.

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани