Палота му ветил на Клајверт дека ќе добие Мерцедес ако даде 10 гола, а ако даде 30…

by
0 минути читање

Клајверт има изјавено дека негов сон е да игра за Барселона каде што играше и татко му, но Палота му рекол дека нема шанси да го продаде на овој клуб, плус му ветил интересни награди за бројот погодоци.

„Ќе ти дадам Ламбoргини ако постигнеш 30 голови. А ако дадеш 10 ќе добиеш Мерцедес, важи?“ , му се обратил Палота на Клајверт во Њујорк.

„Исто така слушнав дека си сонувал да играш за Барселона. Знаеш дека никогаш нема да те продадам на нив, така?“.

Можно е и ова да ти се допаѓа

@2024 – Сите права задржани