24фудбал

Елмас и Чурлинов носат огромен звучник од кој ечат песни од Гоце Арнаудов (ВИДЕО)

По ова видео веќе треба да се престане да се прашува каква е атмосферата во македонската репрезентација.

Македонија

Во хотелот во кои што се сместени, Елмас и Чурлинов „влечеа“ голем звучник од кој ечеше песна од Гоце Арнаудов.

Момците не можат да излегуваат од хотелот освен на тренинзи и натпревари, но знаат да се забавуваат во него.