24фудбал

Се смееjа на статуата на Роналдо, а сега Меси доби смешна восочна која не личи на него (ФОТО)

Не помина многу долго откако луѓето ја исмејуваа статуата на Кристијано Роналдо која не личеше на него, сега слична судбина го снајде и Меси, него за восочна фигура.

Шпанија

Кристијано Роналдо го „јадеше“ сеирот за статуата која не личеше на него, сега Меси е на ред.

Во музејоот за восочни фигури во Барселона е изложена фигура на Лео Меси, но уметникот не си ја завршил најдобро работата.


На социјалните мрежи луѓето се исмеваат, коментираат дека повеќе личи на Ремзи или Сигурдсон отколку на Меси.