24фудбал

На Гаскоњ му е потребна сериозна помош (ФОТО)

Легендата на англискиот фудбал, Пол Гаскоњ по којзнае кој пат го допира дното, овој пат „Сан“ лансираше вознемирувачки фотографии од популарниот „Газа“ како се шета во бањарка.

Фото

Поранешното златно момче на англискиот фудбал речиси цел живот води битка од зависност, најчесто од алкохолот, неколку пати до сега бил на чекор до смрт, но за среќа сеуште е жив.

Гаскоњ никако не може подолг период да остане трезен, постојано се лечи, и кога ќе се помисли дека е на вистинскиот пат, тој повторно ќе се најде во центарот на вниманието.

„Сан“ излезе со вознемирувачки фотографии од Гаскоњ кој облечен само во бањарка фатил такси во потрага по уште алкохол.