24фудбал

10 работи за здрав живот

Дознајте ги десетте начини како да водите активен, а притоа здрав живот што во овој динамичен свет воопшто не е лесно.

Колумни

Секојдневен тренинг


Секојдневно изберете си одредена вежба и нека стане ваша рутина. Ќе имате забележителни резултати и без да одите редовно во фитнес-центар. Секогаш користете ги скалите наместо лифтот, по ручекот излезете на прошетка и немојте да ги избегнувате куќните обврски. (прочитај повеќе)