24фудбал

Шејкови за добар почеток на денот

За добар почеток на денот потребен е добар доручек. Доручекот е најважниот оброк во денот и оброк што не би требало да се скокне.

Колумни

Ако сте едни од оние кои едноставно немаат многу време наутро ви предлагам вашиот појадок да го конзумирате во шејк-форма. Ваков оброк не само што ќе ви даде енергија и големо количество витамини туку и ќе ве најаде и нема да ви одземе многу време. (прочитајте повеќе)