24фудбал

Како да го зајакнеме имунитетот?

24фудбал во соработка со getlokal.mk започнува нова рубрика во која ќе може да се информирате за здрав начин на живот.

Колумни

Постојат различни начини да си го подобриме имунитетот, но еден од најефективните е преку исхраната. Балансираното хранење му ги дава на телото сите хранливи материи потребни за борба против болестите.

Нутриционистите сугерираат дека лошата исхрана е главниот причинител поради кој ние стануваме подложни на сезонските настинки. Еве која храна не треба да ја прескокнуваме ако се обидуваме да го зајакнеме нашиот имунитет... (прочитај повеќе)