24фудбал

Обинителството побара четири години суспензија за Погба!

Фудбалерот на Јувентус, Пол Погба би можел да ја заврши кариерата доколку се усвои барањето на обвинителството за максимална казна поради позитивниот допинг тест.

Италија

Обвинителството бара максимална казна за Пол Погба кој пред извесно време падна на допинг тест. Тоа значи суспензија од четири години.

Францускиот фудбалер се надеваше дека ќе може да помине со две години, но се чини дека тоа нема да се случи.

Суспензија од четири години најверојатно ќе значи и крај на неговата кариера со оглед на тоа дека тој има 30 години.


Обложувај се онлајн на Моцарт, 100% бонус на прва уплата до 400 евра, регистрирај се на овој ЛИНК.