24фудбал

Ерик тен Хаг ја пеел химната на Македонија! (ФОТО)

Најголемиот профил на твитер за фаќање сеир „ТролФудбал“ се пошегува и на сметка на нашиот оперски пејач, Благој Нацоски кој има иста фризура со Ерик тен Хаг.

Македонија
Тие ставија фотка од Благој Нацоски и напишаа: „Ерик тен Хаг ја пее македонската химна на Олимпико“.