24фудбал

Излезе слика од зглобот на Нејмар, не изгледа добро (ФОТО)

Црна дамка за Бразил во победата над Србија е повредата на Нејмар, бразилците треперат и се молат да не е најлошото.

СП 2022

Се појави слика од повредениот зглоб на Нејмар, има оток, кој ги загрижува бразилските навивачи. Отокот треба да спласне, па тогаш да се види дали се работи за потешка повреда или не е сериозно. На сликата не изгледа добро.Обложувај се онлајн на Моцарт, 100% бонус на прва уплата до 400 евра, регистрирај се на овој ЛИНК.