24фудбал

Беше објавено дека на мечот меѓу Холандија и Сенегал има 41.721 гледач, а капацитетот на стадионот е 40.000 и зјаеше полупразен (ФОТО)

Стадионите на Светското првенство во Катар се полупразни, домаќинот не може да ги наполни, но извештаите кои ги вади велат дека било преполно.

СП 2022

Во текот на мечот меѓу Холандија и Сенегал излезе информација дека на стадионот има 41.721 гледач. А стадионот Ал Тумама на кој се играше натпреварот има капацитет од 40.000 столчиња.

За лагата да биде помизерна, стои фактот кој сите го видоа, трибините беа полупразни, дали беше исполнет и половина од капацитетот.Обложувај се онлајн на Моцарт, 100% бонус на прва уплата до 400 евра, регистрирај се на овој ЛИНК.