24фудбал

Ексклузивно интервју со македонскиот „дијамант“ Елмас за Спорткаст (ВИДЕО)

Погледнете го ексклузивното интервју со македонскиот фудбалски "дијамант", Елиф Елмас. Четврта епизода од најновиот спортски видеокаст во Македонија - Спорткаст.мк.

Македонија


Следете го Sportcast на социјалните мрежи Facebook / Instagram и претплатете се на нивниот Youtube канал.