24фудбал

Официјално: Рома го продаде Верету на Марсеј

Џордан Верету е нов фудбалер на Марсеј, францускиот клуб го потврди големото засилување од Рома.

Франција

Марсеј го потврди ангажманот на Џордан Верету, францускиот фудбалер се врати во својата татковина.

Рома ќе добие 11 милиони евра за овој трансфер, плус 4,5 милиони евра во бонуси.