24фудбал

И фановите на Милан од Кочани не се шегуваат (ВИДЕО)

Скудетото на Милан во Македонија не се славеше бурно само во Скопје, весело беше и во некои од другите градови во нашата земја, еден од нив беше и Кочани.

Македонија

Веќе објавивме како се славеше 19. Скудето на Милан во Скопје, а сега погледнете како тоа се правеше во Кочани:Обложувај се онлајн на Моцарт, 100% бонус на прва уплата до 400 евра, регистрирај се на овој ЛИНК.