24фудбал

И тоа го има: Го скрши телевизорот затоа што Жоржињо беше трет во изборот за Златна топка! (ВИДЕО)

Понекогаш се случуваат вакви работи, но тоа обично било кога ќе загуби некој тим или репрезентација, па може да се каже дека ова е друго ниво.

Останато

Овој фан на Жоржињо силно верувал дека неговиот фудбалер ќе ја освои Златната топка, а откако виде дека тоа нема да се случи, го демолираше телевизорот.