24фудбал

Чина Суарез и признала на Ванда Нара: Дојдов во Париз за да се еб*м со Икарди!

Медиумите од Аргентина пренесуваат дека Чина Суарез и Ванда Нара разговарале на телефон, актерката признала дека отпатувала во Париз со намера да спие со Мауро Икарди.

Останато

Љубовниот триаголни помеѓу Мауро Икарди, Ванда Нара и Чина Суарез и понатаму е топ тема во аргентинските медиуми. Последните информации велат дека Ванда Нара стапила во контакт со Чина Суарез и разговарале околу 40 милиони.

Се говори дека Ванда Нара го снимала разговорот, и во неколку имало шокатни моменти.

Првиот бил кога Чина Суарез побарала помош од Ванда Нара да измислат некоја приказна за да и се обели образот бидејќи често била навредувана на улица.

Вториот момент бил кога Ванда Нара прашала, „Зошто беше во Париз?“, а Чина Суарез одговорила: „За да се еб*м со твојот сопруг, но не направивме ништо“.

По многу пресврти, се чини дека Мауро Икарди и Ванда Нара решија да продолжат заедно, двајцата во моментов се на романтично патување во Дубаи, од каде секој ден споделуваат фотографии за нивната врска.