24фудбал

Уплатил 10.000 евра дека Србија ќе ја победи Португалија во Лисабон! (ФОТО)

Србија со гол на Митровиќ во 90. минута ја победи Португалија во Лисабон, а некој денеска ќе подигне добивка од 60.000 евра.

СП 2022

Српски државјанин, уплатил 10.000 евра во обложувалницата „Моцарт“ дека Србија ќе ја победи Португалија во Лисабон, коефициентот беше 6,25.

Во 90. минута Митровиќ му донесе двојна радост, и финансиска и патриотска.