24фудбал

Љубовниот живот на Озил е дел од „бомбите“ на Перез: Сите од Интер и Милан ја имаат еб*но твојата девојка!

Месут Озил и неговиот приватен живот се дел од „бомбите“ на Флорентино Перез, Германецот по преселбата во Реал Мадрид ја „откачил“ девојката и почнал да се забавува со модел од Милано.

Шпанија

Медиумите од Шпанија продолжуваат да објавуваат снимки од Флорентино Перез, во последната „бомба“ се зборува за приватниот живот на Месут Озил.

„Кога Озил пристигна во Реал, имаше 21 година и девојка, но за брзо време го „откри“ Мадрид и го промени животниот стил. Веднаш ја откачи девојката и ја замени со италијански модел од Милано. Ќе отпатуваше со приватен авион, ќе спиеше со неа и ќе се вратеше“ - вели претседател на „кралевите“.

„Еден ден, Мурињо му рече, „Озил, може ли да ти кажам нешто во доверба?“ Озил му одговори, „Да, да, секако“. „Види, девојката со која се забавуваш, ја имаат еб*но сите фудбалери на Интер и Милан, дури и тренерскиот персонал на двата тима“. После овој разговор, Озил ја остави“.