24фудбал

Каков цар: Македонскиот фан уште чука на дупнатиот тапан низ улиците Букурешт (ВИДЕО)

Македонскиот навивач кој стана хит на интернет откако беше фатен од камерата ако чука на дупнат тапан, има нова епизода, овој пат по мечот.

Македонија

Навивачот на Македонија го освои светот со дупнатиот тапан, но не се откажа од него ни по натпреварот, продолжи да чука и низ улиците на Букурешт по мечот, а тоа им стана уште посмешно и пофасцинантно на странците.