24фудбал

Ја отвори Кока-колата како секој ден да отвора пиво пред коперација (ВИДЕО)

Рускиот селектор, Станислав Черчесов е хит на социјалните мрежи со начинот на кој го отвори шишето со Кока-кола.

ЕВРО 2020

Како одговор на она што го направи Роналдо кога ги тргна шишињата со кока кола, селекторот на Русија, Станислав Черчесов се напи од пијалокот.

Шишињата од Кока-кола се само за промоција, па стојат затворени пред играчите и тренерите на прес-конференциите. Но, Черчесов знае како се отвораат шишиња кога нема отворач, тој тоа го направи како 1000 шишиња претходно да отворил на тој начин, полн со самодоверба, без дилеми дали ќе му успее. Го отвори и се напи Кока-кола.