24фудбал

Неверојатно, Гризман по трет пат на ист ден станува татко!

Луда коинциденција, Антоан Гризман има три деца и сите тие се родени на ист ден, на осми април.

Франција

Францускиот фудбалер денеска го доби своето трето дете, а и претходните две се родени на 8. април.