24фудбал

Озил: Ако имам понуда само од Тотнем, ќе се пензионирам!

Месут Озил ја отфрли и најмалата шанса дека може да се пресели во Тотнем, вели дека попрво би се пензиониирал.

Англија

Месут Озил почна со одговарање на прашањата на твитер, а едно од првите беше ако има само една понуда на маса, таа да е од Тотнем, дали ќе потпише за нив или ќе се пензионира?

Озил одговори: „Лесно прашање. Пензија“.