24фудбал

Наместо во гол, го префрли стадионот, ама во буквална смисла! (ВИДЕО)

На синоќешниот меч од унгарското првенство меѓу Кисварда и Будафоки се случи едно несекојдневно промашување.

Останато

За промашување кое оди високо над голот често ќе речеме „го префрли стадионот“, но овој пат тоа буквално се случи.

Играчот на Кисварда, Цукалас ја шутна топката толку високо, што го префрли стадионот. Моментот ќе го видите на повторената снимка од видеото.