24фудбал

Говорот на Тони Стојановски ги воодушеви и Хрватите и Србите (ФОТО)

Завршниот говор на коментаторот на МТВ, Тони Стојановски влегува во категоријата „легендарни“, не само во Македонија, тој стана популарен и во Хрватска и Србија, порталите во овие земји му дадоа посебно внимание.

Македонија

По последниот судиски свиреж на мечот меѓу Грузија и Македонија, Тони Стојановски ги извади сите емоции кои ги имаше во себе и одржа говор кој ќе се памети. Тој беше толку моќен што за него се пишува во најголемите српски и хрватски портали.

Да го слушнеме уште еднаш: