24фудбал

Аргентински коментатор направи урнебесно видео од својот дом (ВИДЕО)

Царот со големи емоции го коментираше процесот на правење какао со млеко од страна на девојката.

Видео

Изолацијата ја буди креативноста на луѓето, а едно од најдобрите досега е од еден аргетински коментатор, погледнете за што станува збор: