24фудбал

Автоголот на Косово: Се најде во многу добра позиција, штета да не даде гол! (ВИДЕО)

Англија го победи Косово со 5-3 во еден супер ефикасен меч на Сент Мери. Од погодоците посебно внимание предизвика автоголот на гостите.

ЕВРО 2020

Третиот гол на Англија беше дело на Мергим Војвода кој си ја затресе сопствената мрежа. Но тоа го направи на неверојатен начин.

Што друго да се каже освен дека човекот се најде во идеална позиција да даде гол и не одолеа да го направи тоа.