24фудбал

Кварезма измисли нов трик, прием на топка невиден досега (ВИДЕО)

Рикардо Кварезма уште еднаш покажа дека е голем фудбалски виртуоз, Поругалецот измисли нов трик и прими топка со „рабона“, нешто невидено досега

Видео

Рикардо Кварезма важеше за голем талент и еден од најперспективните играчи во својата генерација, но никогаш не блесна на фудбалската сцена.

Сепак, неговите квалитети не се спорни, а дека тој е голем фудбалски виртуоз говори неговиот потег од изминатиов викенд. Португалецот измисли нов трик и прими топка со „рабона“, нешто невидено досега.