24фудбал

Кога соиграчите се тепаат а противниците гледаат (ВИДЕО)

Не се случува многу често, но имало многу моменти кога фудбалери од иста екипа се пресметуваат на теренот, а противниците го фаќаат сеирот.

Видео

Една интересна компилација од такви моменти: