24фудбал

Откако заврши интервјуто, Погба ја „олади“ новинарката во базен (ВИДЕО)

Погба и Лукаку веќе неколку дена се забавуваат на одмор во Лос Анџелес, а дел од нивните игри овој пат беше и новинарката на „ЕСПН“.

Видео

Откако го заврши интервјуто со Погба и Лукаку, новинарката со двајцата фудбалери играше „камен, лист, ножички“, изгуби и ненадејно заврши во базенот, а видеото стана хит на социјалните мрежи.