24фудбал

Трајковски и Несторовски ги почнаа подготовките со Палермо (ФОТО)

Палермо ги стартуваше подготовките за новата сезона, Трајковски и Несторовски го одработија првиот заеднички тренинг. За прв пат имаме двајца македонски репрезентативци во ист тим во Серија А.

Галерија