24фудбал

Вежбајте според крвната група

Доколку ја знаете вашата крвна група, тогаш ќе ви откријам кои вежби се идеални за вашето тело и како да научите да одржите баланс со умот, а тоа да почне да се забележува и однадвор.

Колумни

Д-р Џејмс Л. Д\'Аламо, креаторот на системот за исхрана според крвните групи зборува дека понекогаш изборот на вежби не му одговараат на нашето тело според крвната група. Тој дошол до сознание дека секоја крвна група се развила согласно потребите за одржување на телото во форма. Според него кога се храните согласно вашата крвна група, тогаш не се менува само физичкото тело, туки и умот доживува промени. (прочитај повеќе)