24фудбал

Заштитете се од сончеви изгореници со диња

Сокот од диња, поради големата количина на антиоксиданси, му помага на организмот да се бори против штетните слободни радикали, кои ги оштетуваат клетките на кожата.

Колумни

Дињата и сокот од дињата штитат и од сончеви изгореници, против убод од инсекти при заболувања на желудникот и цревата, се користи дури и против камен во бубрег. (прочитајте повеќе)