24фудбал

Од џогирање до подолг живот

Како и сите балканци, така и ние штом почне времето да ни затоплува, се будиме од зимскиот сон и одма почнуваме да вежбаме за да станеме екстремно слаби и згодни.

Колумни

Затоа и во Скопје, сите теретани се преполни овој период од годината, а претпоставувам и во другите градови во Македонијава наша. Но тоа сепак, не оди така лесно. За еден месец неможеме да станеме перфектни.

Затоа, сакам да ви предложам како постепено да си го доведете своето тело во одлична форма, а покрај тоа и да си го продолжите животот. Секојдневниот џогинг е одличен за секого. Трчање на патека со лесен и пријатен ритам. (прочитај повеќе)