24фудбал

Колку вода ни е потребна дневно?

Водата е основна хранлива материја за нашиот живот, бидејќи нашето тело е составено од вода дури 60 проценти.

Колумни

Можеби може да живеме неколку недели без храна, но сигурно неможеме да издржиме ниту неколку денови без вода. Водата е основна хранлива материја за нашиот живот, бидејќи нашето тело е составено од вода дури 60 проценти. (прочитај повеќе)